Wonen

Welkom op onze woon-pagina! Hier kun je gemakkelijk door verschillende categorieën navigeren om de beste tips, inspiratie en advies te vinden voor jouw woning. Ontdek nieuwe ideeën, leer over interieurontwerp en creëer het huis van je dromen. Stap binnen en laat je inspireren terwijl je door onze categorieën bladert!

Categorieën wonen

Een glimp van wat we beschikbaar hebben

Gordijnen

Hoe je de juiste stof voor gordijnen kiest

Kiezen van de juiste stof voor je gordijnen kan een enorme invloed hebben op de sfeer en het uiterlijk van je woning. De juiste stof kan je interieur opfleuren, je kamer verduisteren of je kamer meer privacy bieden. Bovendien kan de juiste stof het verschil maken in de functionaliteit van je gordijnen.

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwen voor en na

De boerderij verbouwen voor en na is een interessante en veelzijdige proces. Het proces omvat een verandering van de structuur en functionaliteit van de boerderij door middel van het toevoegen, verwijderen, verplaatsen, of het vervangen van onderdelen.

5 tips bank

5 tips om de perfecte bank voor je huis te vinden

Is jouw bank toe aan vervanging? Heeft jou woonkamer een upgrade nodig maar heb je wat hulp nodig bij het vinden van een nieuwe bank. Lees dan deze 5 tips om de perfecte bank voor je huis te vinden.

Wil jij naast wonen ook alles ontdekken over de tuin?
Dan ben je bij WonenEnTuin.nl bij het juiste adres.

Laat je inspireren voor het creëren van de perfecte tuin.
Leer nuttige tips en tricks voor het onderhouden en verzorgen van jouw tuin.
Kijk voor een compleet overzicht van de tuin.