Tuin

Welkom op onze tuin-pagina! Hier kun je eenvoudig navigeren door de verschillende categorieën om de beste tips, inspiratie en advies te vinden voor jouw tuin. Ontdek nieuwe ideeën, leer over tuinieren en creëer de tuin van je dromen. Kom binnen en laat je inspireren terwijl je door onze categorieën bladert!

Categorieën tuin

Een greep uit ons aanbod

terras creatieve manieren

Creatieve ideeën om jouw terras te transformeren

Het is dan eindelijk zover: de zon schijnt, de zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de tuin en het terras weer in het zonnetje te zetten. Of je nu een kleine of een grote tuin hebt, het is nooit te laat om creatief te worden en je terras een nieuw leven in te blazen. Je leest hier creatieve ideeën om jouw terras te transformeren.

Tuinontwerp kleine tuin

Hoe je een tuin ontwerpt voor een kleinere ruimte

Veel mensen willen graag een tuinontwerp maken voor hun kleinere ruimte, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig is het mogelijk om een tuinontwerp te maken voor elke ruimte, hoe klein ook, met slechts enkele basisprincipes.

Tuingereedschap-harken-

Top 10 meest gebruikte tuin gereedschappen

Om goed aan de slag te kunnen in de tuin is het van belang om het juiste tuin gereedschap tot je beschikking te hebben. Nu kun je in menig tuincentra en bouwwinkels een groot en uiteenlopende assortiment tuin gereedschappen vinden maar welke zijn nu echt essentieel?!

Wil jij je ook laten inspireren voor het vinden en creëren van de voor jouw perfect woning?
Handig tips en tricks ontdekken op het gebied van wonen of gewoon lekker veder lezen.
Bekijk onze verschillende categorieën over wonen.