Recepten Hugo eigen huis en tuin: lekker leven recepten vandaag

Recepten Hugo eigen huis en tuin: lekker leven recepten vandaag. Ben jij al bekend met de smaakvolle recepten van tv-kok Hugo Kennis. Laat je inspireren met de lekkerste recepten vandaag

Voor wie zijn de recepten

De recepten van Hugo eigen huis en tuin zijn perfect voor mensen die willen genieten van een lekker, gezond en smaakvol gerecht, maar geen uren in de keuken willen staan. Met de lekker leven recepten vandaag kun je binnen een half uur een heerlijk gerecht op tafel zetten.

De recepten van Hugo eigen huis en tuin zijn gemaakt met behulp van verse ingrediënten en in combinatie met een gezonde levensstijl. Zijn recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden, maar hebben een uitgebreide smaak die je echt zal verrassen. De gerechten zijn perfect voor lunch, diner of een feestmaal. Iedere vrijdag worden er recepten gedeeld voor leuk en vooral lekker borrelplanken.

Waar zijn de recepten op gebaseerd

Hugo van eigen huis en tuin baseert zijn gerechten op de traditionele Franse keuken, met een moderne twist. Ook heeft hij verschillende recepten uit de Aziatische en Noord- Afrikaanse keuken. Je kunt kiezen uit verschillende gerechten zoals salades, soepen, pasta’s, visgerechten, vleesgerechten en desserts. De recepten zijn zo gemaakt dat je gemakkelijk ingrediënten kunt vervangen of aanpassen naar je eigen smaak.

Zijn de recepten van Hugo iets voor mij

Als je wilt genieten van een lekkere, gezonde en smaakvolle maaltijd maar geen uren in de keuken wilt staan, dan zijn de recepten van Hugo eigen huis en tuin echt iets voor jou. Probeer het vandaag nog uit en geniet van een heerlijke maaltijd!

Lekker leven recept vandaag

Wil jij net zo lekker koken als Hugo probeer dan dit recept vandaag

Wienerschnitzel met cranberrycompote

Cranberrycompote

Ingrediënten (2pers)

  • 125 gram cranberry’s
  • 75 gram suiker
  • 2 eetlepels rode wijn of water
  • 1/4 kaneelstokje
  • 1 kruidnagel

Benodigdheden

  • Steelpan

Bereidingswijze:

  • Plaats de cranberry’s in een steelpan.
  • Voeg hier de rest van de ingrediënten aan toe.
  • Breng aan de kook.
  • Laat gedurende 15 minuten koken en koel het terug.
  • Vergeet niet om de kaneel en kruidnagel uit de cranberrycompote te halen.

Wienerschnitzel

Ingrediënten (2 pers)

  • 2 Kalfsoester 150gram p/st
  • 1 ei
  • 25 gram bloem
  • peper zout
  • 75 gram paneermeel
  • 1/2 citroen
  • 20 gram roomboter
  • Zonnebloemolie

Benodigdheden

  • Vershoudfolie
  • Pan
  • Vleeshamer
  • Snijplank
  • 3 Diepe borden

Bereidingswijze:

  1. Bestrijk een stuk vershoudfolie met een beetje zonnebloemolie
  2. Plaats de kalfsoesters op het folie en vouw ze dicht.
  3. Sla met je vleeshamer of de onderkant van een steelpan de kalfsoesters plat tot een dikte van +/- 0,5 cm
  4. Pak het vlees uit en plaats het voor 5 minuten in een bak koud water.
  5. Pak drie diepe borden, doe in het eerste bord de bloem, Klop in het tweede bord het ei los en vul het derde bord met paneermeel
  6. Haal de kalfsoesters uit het water en dep het overtollige vocht weg
  7. Verdeel peper en zout over het vlees
  8. Haal het vervolgens door de bloem en schud het teveel aan bloem van het vlees af.
  9. Haal de schnitzel door het eimengsel en vervolgens door het paneer meel
  10. Verhit de olie en boter in een anti-aanbakpan, Bak hier vervolgens de schnitzels in. Ongeveer 5 minuten aan beide zijde.
  11. Blijf je pan goed bewegen.
  12. Laat de schnitzel uitlekken op een stuk keukenpapier.
  13. Snijd de citroen in parten en serveer deze bij je wienerschnitzel.

Conclusie

Wil jij makkelijke en snelle recepten. Die gezond en lekker zijn. Laat je dan inspireren door de recepten van Hugo eigen huis en tuin: lekker leven recepten vandaag.

Meer kookinspiratie lees dan ook; Deze aanduiding uit de Indische keuken betekend heet gekruid. Ook alles voor de tuin vind je op wonen en tuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *