Over ons

Hoi! Wij zijn Sanne en Ben, het dreamteam achter WonenEnTuin.nl! We willen je graag meenemen in onze passies voor wonen en tuin en je inspireren om van jouw huis en tuin de meest fantastische plekken te maken.

Even voorstellen

Sanne is de makelaar van het stel. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, is ze een wandelende encyclopedie op het gebied van wonen. Ze heeft een scherp oog voor detail en helpt je graag bij het kopen, verkopen of huren van jouw ideale woning. Samen met jou gaan we op zoek naar verborgen pareltjes en geven we je insider tips om jouw woondromen waar te maken. We kunnen niet wachten om je te laten zien hoe leuk en spannend het proces kan zijn!

En dan hebben we Ben, de groene vingers van ons duo. Als gepassioneerde hovenier met meer dan 50 jaar ervaring, is hij dé expert op het gebied van tuinieren. Ben ademt tuinieren en weet als geen ander hoe je van een tuin een waar paradijs kunt maken. Of je nu wilt leren over plantenkeuze, tuinontwerp, of gewoon wat inspiratie nodig hebt voor een groene make-over, Ben staat voor je klaar met zijn kennis, enthousiasme en praktische tips. Samen gaan we jouw tuin omtoveren tot een oase van rust en schoonheid!

 
 

Onze missie

Onze missie is om jou te voorzien van waardevolle informatie, praktische adviezen en inspiratie om jouw huis en tuin helemaal eigen te maken. We begrijpen dat jouw huis jouw persoonlijke toevluchtsoord is en dat je tuin een plek is om te ontspannen en te genieten. Daarom hebben we WonenEnTuin.nl gecreëerd als een plek waar je kunt rondsnuffelen, leren en ontdekken.

Blader door onze website en je zult een schat aan handige artikelen, prachtige foto’s en slimme gidsen vinden. Of je nu op zoek bent naar interieurideeën, tips voor het stylen van je woning voor verkoop, of tuinadvies, wij hebben het allemaal voor je klaarstaan! We willen dat je je thuis voelt bij WonenEnTuin.nl en we zijn er trots op dat we je kunnen helpen om van jouw huis en tuin een plek te maken waar je trots op bent.

Heb je vragen, behoefte aan persoonlijk advies of wil je gewoon even kletsen over wonen en tuinieren? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en jouw woon- en tuindromen werkelijkheid te laten worden!


Bedankt dat je ons hebt gevonden. We kijken er naar uit om je te inspireren, informeren en begeleiden op jouw avontuur naar een fantastisch huis en een prachtige tuin!
Liefs,
Sanne & Ben